Kinderopvang Dikkie Dik

Kinderdagverblijf Dikkie Dik is gevestigd aan de Strijmondlaan 4, te Oudenbosch. Een gebouw wat in 2001 is uitgebreid en wat voldoet aan de gestelde eisen voor nieuwbouw kinderdagverblijven. De stichting is opgenomen in het landelijk register Kinderopvang. Het LRK nummer kunt u opvragen via de administratie. Jaarlijks komt de GGD controleren of aan alle eisen die de Wet Kinderopvang stelt, wordt voldaan.

Op dit moment beschikt het kinderdagverblijf over 3 groepen dagopvang (0-4 jaar). Dit zijn 1 babygroep (Nijntjegroep), 1 dreumesgroep (Sprookjesboom) en 1 peutergroep (Jungle). Alle groepen zijn geopend van 07.15 tot 18.00 uur. Desgewenst vanaf 07.00 of tot 18.30 uur.

Om een goede indruk te krijgen van het kinderdagverblijf kunt u online een virtuele tour doen. Er is een informatie- boekje beschikbaar waarin u alle informatie over kinderdagverblijfDikkie Dik kunt vinden. U kunt het informatie-boekje vinden op deze site onder het kopje downloads rechts op deze site. Voor meer informatie of het maken van een intake afspraak kunt u contact opnemen via 0165-320021.