Tussenschoolse opvang (TSO)

Vanaf maart 2017 verzorgen wij bij basisschool de Regenboog in Oudenbosch de Tussenschoolse opvang (TSO). Dit doen wij op beide locaties van de Regenboog.

Vanaf het schooljaar 2017 – 2018 verzorgen wij ook de TSO op de basisscholen De Bukehof en De Schittering.

De TSO wordt verzorgd door TSO medewerkers. Zij hebben een cursus voor de TSO gevolgd. Daarnaast worden ook zij, net als de pedagogisch medewerkers van de dag- en buitenschoolse opvang, gescreend volgens de wettelijke normen.

De TSO vindt plaats tijdens de lunchpauze van de school van uw kind. De boterhammen dienen door de kinderen zelf te worden meegebracht. Wij verzorgen thee of melk. Daarnaast kan het voorkomen dat de kinderen wat lekkers van ons krijgen. De ene keer is dat een gezonde traktatie maar het kan ook een klein snoepje zijn. Na het gezamenlijk eten wordt er, indien mogelijk, lekker buiten gespeeld. Hierbij wordt uiteraard ook toezicht gehouden door de TSO medewerkers. Voor het buitenspelen zijn diverse speelattributen aanwezig.

Inschrijven voor de TSO van basisscholen in Oudenbosch waar wij deze verzorgen kan door het online inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.