Tussenschoolse opvang (TSO)

Ten tijde van Corona, en de continuroosters, wordt de TSO op de scholen door henzelf verzorgd.

Wij verzorgen de Tussenschoole opvang van basisscholen De Regenboog en De Bukehof. Beiden gelegen in Oudenbosch.

De TSO wordt verzorgd door TSO medewerkers. Zij hebben een cursus voor de TSO gevolgd. Daarnaast worden ook zij, net als de pedagogisch medewerkers van de dag- en buitenschoolse opvang, gescreend volgens de wettelijke normen.

De TSO vindt plaats tijdens de lunchpauze van de school van uw kind. De boterhammen dienen door de kinderen zelf te worden meegebracht. Wij verzorgen thee of melk. Daarnaast kan het voorkomen dat de kinderen wat lekkers van ons krijgen. De ene keer is dat een gezonde traktatie maar het kan ook een klein snoepje zijn. Na het gezamenlijk eten wordt er, indien mogelijk, lekker buiten gespeeld. Hierbij wordt uiteraard ook toezicht gehouden door de TSO medewerkers. Voor het buitenspelen zijn diverse speelattributen aanwezig.

Inschrijven voor de TSO van basisscholen in Oudenbosch waar wij deze verzorgen kan door in te schrijven (registeren) in ons online ouderportaal.
LET OP! Om te kunnen registeren voor de TSO moet u in het registratieformulier eerst kiezen voor BSO. Daarna verschijnen de opties voor TSO!

De kosten van Tussenschoolse opvang:

TSO die elke week op dezelfde dag wordt afgenomen kost u € 2,00 per keer. Dit wordt achteraf in rekening gebracht. Dagdelen dat uw kind niet kan door bijv ziekte zijn binnen een week te ruilen. Deze dagdelen worden niet in mindering gebracht op uw factuur.

TSO die niet elke week op dezelfde dag wordt afgenomen maar alleen incidenteel wordt ingezet kost u € 2,30 peer keer. Deze worden achteraf in rekening gebracht, alleen als uw kind geweest is. Ouders zijn er zelf verantwoordelijk voor om hun kind in de planning aan te melden voor de incidentele data.

U kunt voor de TSO géén kinderopvangtoeslag aanvragen.