Waarom wij

Onze kernwoorden zijn “Betrokken” “Betrouwbaar” “Begaan”.

Wij bieden professionele opvang, in een prettige, open en veilige sfeer. Wij werken met uitsluitend professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zijn betrokken en begaan met het welzijn van uw kind. Bovendien zijn zij allen bevoegd en gescreend.

Bij de dagopvang zitten kinderen voornamelijk in een groep met leeftijdsgenootjes. Daarnaast werken wij met vaste gezichten. Waardoor kinderen niet iedere keer iemand anders op de groep zien.

Elk jaar worden wij getoetst door de GGD. Hierbij wordt gekeken of wij voldoen aan alle richtlijnen die zijn opgesteld voor de kinderopvang.

Heeft u kinderopvang nodig en twijfelt u of u hiervoor bij ons terecht kan?

 • Wij denken met u mee
  Over de juiste opvangmogelijkheden aansluitend op uw behoefte. U kunt hierbij denken aan inclusief vakanties, exclusief vakanties, flexibel. maar ook kijken we naar de beste locatie en groep voor uw kind.
 • Wij rekenen met u mee
  Wat zijn de kosten en wat is voor u de meest gunstige optie?
  Bovendien kunt u bij ons terecht voor hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.
 • Wij helpen mee
  Als het gaat om (opvoedings) vragen. Wij weken nauw samen met onder andere consultatiebureau, kinderfysiotherapie, logopedie, Centrum voor Jeugd en gezin, scholen en peuterspeelzalen.

Interesse?
Wilt u meer weten over onze opvang en mogelijkheden? U kunt altijd  een vrijblijvende afspraak maken om een kijkje te komen nemen en u verder te laten informeren. Er is vaak veel meer mogelijk dan u verwacht.

Heeft u interesse?  Bel 0165-320021