Wacht niet te lang met inschrijven

Het is erg druk in de kinderopvang. Zowel bij de dagopvang als bij de buitenschoolse opvang hebben wij inmiddels wachtlijsten. Dat is een landelijke trend waar wij jammer genoeg ook niet aan ontkomen.

U mag er vanuit gaan dat wij altijd ons best doen om teleurstellingen te voorkomen. Wij zijn echter gebonden aan de wet en regelgeving als het neer komt op aantallen kinderen (leidster-kind ratio). Wanneer een groep vol is op bepaalde dagdelen dan kunnen wij niets anders doen aanvragen op de wachtlijst plaatsen.

Deze wachtlijsten hebben gevolgen voor nieuwe inschrijvingen. Op voorhand kunnen wij niet garanderen dat uw aanvraag kan per de door u gewenste datum.

Bent u zwanger? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft hoe groter de kans dat wij de gewenste opvang kunnen bieden.

Is uw kind onlangs 3 jaar geworden, en u heeft hem/haar ingeschreven bij de school van uw keuze, dan is de BSO niet automatisch geregeld.

Inschrijven voor zowel dagopvang, als peuteropvang  (voorheen peuterspeelzaal) of de buitenschoolse opvang kan met de knop “inschrijven” bovenaan deze website.

Bekijk ook onze andere berichten

Lees al het laaste nieuws rondom kinder opvang en de dagen op Stichting Kinderopvang Oudenbosch.