Stichting Kinderopvang Oudenbosch

Als opvangorganisatie bieden we gestructureerde begeleiding en verzorging aan kinderen buiten hun thuisomgeving, gedurende hele of halve dagen. Dit wordt bereikt via het kinderdagverblijf, peuteropvang, en buitenschoolse opvang.

ons-verhaal-stichting-kinderopvang-oudenbosch

Onze visie

In onze visie geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen ouders en medewerkers. Hierbij zien we onszelf als een onmisbare schakel in de pedagogische driepoot, waarbij ouders, andere maatschappelijke partners zoals het onderwijs, wijkteams en het consultatiebureau, en wij als kinderopvang elkaar aanvullen en versterken.

Deze samenwerking vormt de basis voor een omgeving waarin ieder kind de kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. We streven ernaar om een open en respectvolle communicatie te bevorderen, waarbij we gezamenlijk de belangen van het kind vooropstellen. Bovendien door gezamenlijk inzichten te delen, ervaringen te bundelen en zorgvuldig te luisteren naar zowel ouders als andere belangrijke stakeholders, creëren we een stimulerende omgeving die aansluit bij de behoeften van elk individueel kind.

Onze visie is gebaseerd op het idee dat een sterke samenwerking tussen alle betrokken partijen leidt tot een solide basis voor de groei, ontwikkeling en welzijn van ieder kind in ons kinderdagverblijf.

Gezonde kinderopvang

Bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch leggen we een sterke nadruk op gezonde kinderopvang. We zijn er dan ook trots op te kunnen zeggen dat één van onze pedagogisch medewerkers is opgeleid tot ‘Coach Gezonde Kinderopvang’. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om jou en jouw kinderen te voorzien van een omgeving die gezondheid en welzijn bevordert.

Onze toegewijde medewerkers hebben bij onze coach trainingen gevolgd en hebben samen gewerkt aan positieve veranderingen op het gebied van voeding en beweging. Bovendien zijn we voortdurend bezig met het aanpassen en verbeteren van onze aanpak, zodat we de beste praktijken kunnen bieden als het gaat om de gezondheid van de kinderen die we verzorgen.

Wil je meer weten over onze inspanningen voor gezonde kinderopvang en de veranderingen die we hebben doorgevoerd? Neem gerust een kijkje op de website gezondekinderopvang.nl voor meer informatie en inzichten. Daarnaast zijn we vastbesloten om een omgeving te creëren waarin jouw kinderen kunnen floreren en gezond kunnen opgroeien.

gezonde-kinderopvang-stichting-kinderopvang-oudenbosch

Het laatste nieuws rondom SKO

Ontdek ons laatste kinderopvangnieuws. Seizoensgebonden activiteiten verrijken de wereld van jouw kind, belangrijke vooruitgang en boeiende updates voor jou als ouder. Daardoor ben je altijd op de hoogte van ons algemene nieuws.